Условия на ползване

Условия на ползване

Melvie (https://melvie.net) предоставя колекции от разнообразни филми и телевизионни сериали, чрез връзки (URL адреси) към видео файлове, които са споделени от различни потребители в интернет пространството.

Съдържанието на тези връзки следователно може да бъде стриймвано, като се използват интернет-свързани устройства, като компютри, телевизори, таблети, мобилни телефони и други.

Тези условия на ползване регулират Вашето използване на нашите услуги. Това включва всички части на уебсайта – потребителският интерфейс, функционалности, коментари, оценки, съдържанието и софтуера, свързани с нашите услуги.

Melvie запазва правото си да преустанови частично или изцяло достъпа до услугите си на посетители, които нарушат тези Условия на ползване.

 

1. Използване

1.1. Трябва да имате навършени 18 години, за да използвате нашите услуги. Всички непълнолетни могат да използват услугите само с присъствието на пълнолетно лице.

1.2. Вие се съгласявате да не копирате, разпространявате, архивирате или модифицирате информация или съдържание, което сте открили в или чрез платформата Melvie. Също така се съгласявате да не използвате роботи, паяци, скрапери или други автоматизирани инструменти, които Ви позволяват да разглеждате съдържанието на Melvie.

1.3. Качеството на съдържанието, което е представено в Melvie може да варира според вида на устройството, което използвате, скороста на Вашата интернет връзка или местоположението Ви. За всички SD (480p) съдържания препоръчваме 5Mbps и поне 10Mbps за всички HD (720p и по-високи).

1.4. Трябва да използвате реални данни, когато си създавате регистрация. Това правило е необходимо, за да намалим профилите, които са създадени със СПАМ цел.

 

2. Разни

2.1. Съдействие:
Melvie предлага съдействие за всички посетители, които изпитват проблеми с използването на нашите услуги. Може да се свържете с нас, като използвате страницата ни за обратна връзка.

2.2. Промени в Условията на ползване:
Melvie може да прави промени в текущите Условия на ползване. Съветваме всички наши посетители да преглеждат тази страница, за да не пропуснат евентуални промени.

2.3. Въпроси:
Ако имате въпроси относно тези Условия на ползване, моля свържете се с нас, като използвате страницата ни за контакт.

 

3. Авторски права

Авторските права в съдържанието на нашата услуга са собственост на много страхотни продуценти от всички краища на света. Ако смятате, че вашите или чужди авторски права са нарушени чрез услугите на Melvie, уведомете ни, като се свържете с нас по имейл (melvieofficial@gmail.com) или дискорд: https://discord.gg/wCT4aTUeVm

 

4. Реклами

Melvie може да показва реклами от най-различни формати и рекламодатели. Тези реклами са с особено голямо значение за развитието на платформата и поради тази причина е възможно да ограничим достъпа до някои функции на сайта за всички посетители, които използват някакъв вид инструмент за блокиране на реклами (ад-блокъри).


Последна промяна: 11 април, 2022